Álvaro Cerezo va tallar un rabo a Chelva, i Juan Alberto dos orelles a Llíria.

LVA.-  El passat 3 d’octubre, l’algemesinenc Álvaro Cerezo va actuar en la plaça de bous de Chelva, on va tallar les dos orelles i el rabo del jònec de los Chospes que va lidiar.

Álvaro va compartir terç de banderilles amb els seus paisans Nek Romero i Alberto Torrijos, i va manejar la les teles pausat, pacient, amb torería i fermesa, a més d’amb sentit del temple i el lligam. Va deixar sempre la muleta posada, avançant l’engany, polsejant i portant a l’animal cosit als vols de la franel·la causant una magnífica impressió.

D’altra banda, ahir 11 d’octubre, Juan Alberto Torrijos va torejar a Llíria un exemplar de Machancoses sent premiat amb les dos orelles de manera simbòlica, ja que en tractar-se d’una classe pràctica no s’entrava a matar. El d’Algemesí va rebre al seu antagonista amb una llarga canviada de genolls, i també de genolls va intentar començar la faena de muleta amb una talavantina, de la que va resultar voltejat sense conseqüències. El becerro prompte es va parar, però Juan Alberto va saber donar-li temps i portar-lo amb suavitat per a acabar signant llargs passatges en redó i naturals d’excel·lent traç.

En la fase final de la seua labor va citar a l’animal per a receptar-li tres circulars invertits amb tanta cadència com temple, i va rematar amb una sèrie de manoletines ajustades amb el públic totalment clavat en el seu quefer.