Comercial FAMA, líder nacional del sector de l’embalatge, tria Algemesí per a establir el seu quart centre nacional.

Adolfo Faba jr., Luis Carlos Zambrano, Raúl Blasco, Palma Egido, Marta Trenzano i Javier Borrás en la nova nau de l’empresa a Algemesí. M.C.

Carlos Bueno.-  Amb altres tres seus a Espanya i una més a Portugal, que sumen prop de vint mil metres quadrats i facturen al voltant de 40 milions d’euros a l’any, Comercial FAMA instal·la en la nostra localitat un nou centre on fabricarà bobines de film per a embalatge. Les instal·lacions, situades en el polígon de Cotes, han sigut inaugurades hui dilluns 16 de maig, amb la presència dels dirigents de l’empresa i de les autoritats locals.

Després que Luis Carlos Zambrano, Adjunt a Direcció, rebera als convidats i recordara que Algemesí compta amb una ubicació estratègica molt tinguda en compte per l’empresa en la seua aposta per posicionar-se i potenciar l’anomenat Corredor Mediterrani, va prendre la paraula Adolfo Faba, president de FAMA, que va recordar la seua fundació fa 35 anys i els entranyables vincles de la seua família amb València, a més d’explicar que la seua intenció és la d’ampliar el número de clients i millorar el servei en la zona de Llevant.

L’alcaldessa de la ciutat, Marta Trenzano, va donar la benvinguda als empresaris fent-los arribar el suport incondicional de l’Ajuntament, al mateix temps que els va traslladar els seus millors desitjos i l’esperança d’una futura ampliació. Per part seua, la Regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido, va explicar que des del Consistori es treballa per a portar nous inversors i que compten amb la total col·laboració de la Regidoria.

L’algemesinenc Javier Borrás, Director Comercial de la Zona, va recordar les dificultats d’un pla que es va iniciar en un moment molt complicat i que, per fortuna, s’ha pogut dur a terme. Borrás va recordar al seu pare, que va faltar recentment, i va afirmar estar molt orgullós d’haver pogut culminar el projecte al seu poble.

El rector de la Basílica de Sant Jaume, Joan Carles Alemany, va beneir les noves instal·lacions i va obsequiar als empresaris amb records de la Mare de Déu de la Salut i la Senyora Pepa.

Comercial FAMA

El que fa 35 anys va començar sent una xicoteta i innovadora empresa dedicada a la distribució i comercialització de cintes autoadhesives és ara una autèntica potència empresarial que fabrica embalatges amb més de 4.000 referències.

Compta amb modernes instal·lacions de producció i magatzematge, incloent logística pròpia, gestionada per un equip de més de 100 professionals i la maquinària més capdavantera i innovadora que existeix en l’actualitat.

Comercial Fama és una fàbrica d’embalatges i solucions per a tots els sectors empresarials, i produeix entre altres productes com: plàstic bambolla, cartó ondulat, cantoneres, cel·lulosa i higiene industrial, cintes especials, complements i accessoris d’embalatge, film, fleix, foam, evaflex, maquinària per a embalar, paper per a decoració i carrosser, precintes…