El passat mes d’agost, la editorial ‘Libros Indie’ va publicat la primera novel·la de l’algemesinenc Fran Ahuir. Es tracta d’una història que gira entorn d’una xicoteta organització criminal, l’estructura de la qual és semblant a la de la màfia, el líder de la qual instrueix la seua ment abjecta a través de documentals sobre la fauna salvatge.

LVA.-  Els éssers humans mai jutgem als animals pels seus actes. Sobreviure és el seu únic mòbil. I eixe és el vertader leitmotiv del protagonista, Frankie «Melenas» Duato, i la resta de personatges. Les seues intencions per seguir amb vida i mantindre’s lluny de la presó, destruiran a qualsevol que siga considerat un obstacle… excepte a la consciència. Eixa pedra s’infiltra sempre que pot en els seus somnis i els transforma en malsons.

Diners, plaer, supervivència i secrets de família que encenen la flama del rencor i de la ira, suposaran un caos en la vida dels personatges que els portarà a viure una segona part molt prometedora, que Fran ja està preparant, on tots el caps per lligar de la primera entrega queden nugats.