esteve adam pintor algemesi valencia  fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíUn retrat de Felipe VI presideix, des d’ahir dijous 22 de març, el Saló de Conferències de Col·legi Notarial de València.
Josep Esteve Adam, artista amb una llarga i premiada carrera artística de més de 40 anys de creació i Guardó d’Honor Ciutat d’Algemesí 2016, ha realitzat un retrat de Sa Majestat el Rei d’Espanya Felipe VI, un encàrrec del Col·legi Notarial de València situat en el carrer Pascual i Genís de la nostra capital.
L’obra, amb un tamany de 1’46 x 1’00 metre i realitzada en oli sobre llenç, substitueix a la del rei Juan Carlos I per a presidir el Saló de Conferències de l’associació. Es tracta d’una interpretació atrevida en qüestió de captació de la llum, amb la que Esteve Adam aconsegueix fer sobreeixir la figura de Sa Majestat, sobretot la cara i les mans.