Puertas Abiertas colegio maristas algemesi agencia prensa2 fotoperiodismo agencia de prensa valencia carlos bueno moises castellEl col•legi Maristes organitza dos events esta setmana, dimecres la cinquena edició de la Fira d’Orientació Professional i Universitats, i dissabte la Jornada de Portes Obertes.
El pròxim dimecres, 17 de gener, en el Col·legi Maristes d’Algemesí tindrà lloc la V Fira d’Orientació Professional i Universitats. Al llarg de la jornada els assistents podran conèixer les diferents ofertes educatives i els plans d’estudi que ofereixen les nostres Universitats i Centres d’Estudis Superiors. Amb esta Fira d’Universitats, el Col·legi Maristes d’Algemesí pretén que els joves de la localitat i de pobles propers tinguen, sense necessitat de desplaçar-se, un accés més personalitzat a qualsevol de les ofertes formatives o professionals.
La Fira d’Universitats és una grandíssima oportunitat perquè els interessats s’acosten als estands i posen solució a qualsevol curiositat o inquietud acadèmica que tinguen. Cal dir que l’any passat van ser més de 500 les persones que van visitar el centre educatiu al llarg de tota la jornada i que enguany la previsió sembla ser bona. 
Les entitats que visitaran el col·legi seran les següents: Universitat Politècnica de València, Universitat de València, ESIC Business i Màrqueting School, Universitat Europea, Barreira Art + Disseny. Centre Oficial d’Estudis Superiors i de Grau, UJI – Universitat JAUME I (Castelló) , ESAT (Escola Superior d’Art i Tecnologia) , Centre Universitari EDEM, Cos Nacional de Policia, Delegació de Defensa, Universitat La Florida, Universitat Catòlica de València, CEU-Universidad Cardenal Herrera, Centre Superior d’Hostaleria, Escola de Protocol, IES Bernat Guinovart d’Algemesí, Centre d’Estudis Aeronàutics, Federació d’EFAS, Espai Jove-Ajuntament d’Algemesí, Escola d’Art i Superior de Ceràmica de Manises.
D’altra banda, durant tot el matí del dissabte 20 de gener, entre les 10:00 h. i les 13.00 h, tindrà lloc la Jornada de Portes obertes del mateix col·legi. Esta jornada és una magnífica ocasió perquè tots els interessats visiten les instal·lacions i coneguen el model educatiu del centre.
El col·legi oferirà una programació d’activitats lúdic educatives (robòtica, mapes interactius…) en les qPuertas Abiertas colegio maristas algemesi agencia prensa2 fotoperiodismo agencia de prensa valencia carlos bueno moises castelluals podran participar tots aquells que ho desitgen. A més, tota la comunitat educativa estarà present al llarg de la jornada intentant aclarir qualsevol dubte, inquietud o necessitat que puga sorgir o plantejar-se.