forum productors agrícoles d'algemesí forum copal citrics algemesí la veu d'algemesíAhir se proclamaren pel Consell Rector tant de Copal com de Caixa Rural els candidats que se presenten a les eleccions del 25 de febrer.
Per primera vegada es presenta un equip de 6 persones per a COPAL i 4 per a Caixa Rural, els quals aporten un PROGRAMA clar, concret i precís, fruit de la voluntat i de la reflexió de més de 300 socis inscrit en FÒRUM, i un programa què es podrà consultar amb anterioritat a la votació i, a més, contrastar-lo i debatre-lo amb els candidats.
Aprenent de la Cooperativa del segle XX hem de procurar avançar cap a una nova Cooperativa per al segle XXI, buscant noves estratègies i innovació, buscant nous recursos i adaptació de la formació, i millores en la comercialització i en l’assessorament dels productors i, sobretot, en un factor de molt baix cost com és la INFORMACIÓ i la TRANSPARÈNCIA que ens portaran a l’EFICIÈNCIA per aplegar a l’EXCEL.LÈNCIA.
Ara sí podràs votar, coneixent de forma anticipada no sols a la persona que votes sinó, a més, coneixent les intencions que tenen per al govern de la Cooperativa, coneixent les seues idees per al nostre progrés i millora de la rendibilitat dels nostres camps i de l’estalvi dels subministraments i dels servicis, coneixent per què es volen presentar per als consells rectors tant de Copal com de la Caixa Rural.
Ara en les pròximes eleccions de febrer, de renovació del 50% dels membres dels consells rectors de Copal i de la Caixa Rural, i amb el vot dels socis i sòcies de la Cooperativa Agrícola SCJ d’Algemesí tenim una gran oportunitat per a fer possible el CANVI.
Votant a l’Equip que presenta FÒRUM, el soci tindrà l’oportunitat real d’opinar dins dels Consells Rectors de Copal i de Caixa Rural.
Font: Fòrum