La Real Acadèmia de Cultura Valenciana va triar al catedràtic d’Algemesí per majoria absoluta.

francisco jose llacer cronista algemesi agencia prensa2

Francisco Llácer. V.A. CONTI

LVA.-  Dijous passat, dia 27 de juny, en la Junta General que va celebrar la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV), es va procedir a cobrir una de les places vacants d’Acadèmic Numerari. Després de la corresponent votació va eixir triat per majoria absoluta l’algemesinenc Francisco Llácer Bueno, catedràtic de Grec, llicenciat en Dret, llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia, membre de la Societat Espanyola d’Estudis Clàssics, cronista Oficial d’Algemesí, director que va ser de l’Institut Luis Vives de València, professor en la ESEV-*Escola Superior d’Estudis Valencians, professor de l’Aula Oberta de la Universitat Valenciana d’Estiu – Secció d’Arqueologia i Prehistòria de la RACV.

Francisco Llácer Bueno és, a més, un gran investigador, gran mestre i gran intel·lectual que treballa incessantment per la valencianitat i es distingeix com a valencianista de pro. En l’Acadèmia ocuparà la vacant de Francisco Roca Traver i li correspon la medalla 38.

La Real Acadèmia s’enriqueix amb este nou Acadèmic que ve a sumar-se al grup d’acadèmics lingüistes i filòlegs, Voro López, Xaverio Ballester, Leopoldo Penyarroja i els agregats col·laboradors de la secció de Llengua i Literatura Valencianes.