Per tercera vegada, l’algemesinenc Francisco Pla ha participat en la competició internacional celebrada en la localitat alemanya de Pforzheim.

LVA.-  El passat mes d’agost es va celebrar en la localitat alemanya de Pforzheim el 50é Campionat del Món d’Armes Històriques organitzat per la MLAIC, en el que van participar esportistes de 22 països. El veí d’Algemesí Francisco Pla va competir novament com a membre de la selecció absoluta de la Real Federació de Tir Olímpic amb resultats excepcionals en aconseguir dos medalles de plata en la modalitat Remington i Forsyth, un bronze en la modalitat de Colt i dos sisens llocs en Kutchenreuter i Tanzutsu.

Esta és la tercera ocasió en la qual l’algemesinense ha participat en esta competició internacional amb excel·lents resultats. En 2005 va ser or en el Campionat d’Europa en la modalitat de Wongdon, i plata en Tanzutzu, i en 2012 va ser bronze en el Campionat del Món en Donald Malson.

Francisco Joaquín Pla Martí ha completat un any excepcional en el que s’ha classificat per a l’Equip Nacional en aconseguir excel·lents resultats, tant en el Campionat Autonòmic com en el Campionat d’Espanya. Ara es prepara ja per a classificar-se i participar l’any que ve en el Campionat d’Europa que se celebrarà a França.