francisco pla campió tir espanya armes historiques la veu d'algemesiEl Campionat de Tir d’Espanya deixa com a guanyador a Francisco Pla en la modalitat de tir Cominazzo.

L’alcaldessa de la ciutat d’Algemesí, Marta Trenzano, i el regidor d’Esports, Pere Blanco, han rebut al campió de tir Francisco Pla en la sala de Plens de l’Ajuntament.

L’algemesinenc Francisco Pla ha obtingut molt bons resultats al Campionat de Tir d’Espanya, organitzat pel Centre Especialitzat de Tir i celebrat a Granada. Especialitzat en el tir d’armes històriques reglamentades, ha aconseguit la primera posició a aquesta campionat en la modalitat de tir Cominazzo.
Més de 100 tiradors de tota Espanya es concentraven en Granada per competir en diverses categories. L‘algemesinenc va quedar a la primera posició a la modalitat de Tir Cominazzo, caracteritzat per competir amb pistola d’espurna.
Amb un resultat d’un or, tres plates i quatre bronzes, Francisco Pla opta a participar representant a la Comunitat Valenciana en el pròxim campionat. Per a ell “aquest no és un esport fácil, és tot un repte. A més, encara que no siga un esport molt conegut, es practica de manera internacional.”