forum-politica agrariaNombrosos veïns, institucions, representants de l’Ajuntament d’Algemesí, la Generalitat Valenciana i el Congrés dels Diputats, van estar presents en la protesta per a demanar una política agrària que no maltracte els agricultors locals.

El passat divendres 14 de desembre, arrancà des de la porta del Museu Valencià de la Festa la manifestació organitzada per Fòrum de Productors Agrícoles d’Algemesí en protesta per la situació insostenible que estan patint els homes i dones que treballen la terra al nostre poble. El recorregut va continuar pels carrers Fusters i Muntanya per a acabar en la plaça Major, on es va llegir un manifest.

Gran afluència de veïns i veïnes per a demanar una política agrària que no maltracte els agricultors i agricultores locals. Les institucions van estar presents amb representants de l’Ajuntament d’Algemesí, la Generalitat Valenciana i el Congrés dels Diputats. La protesta pretenia salvar l’agricultura algemesinenca i, per descomptat, la valenciana.