Membres del CTVA al triatló de Guadassuar. LVA

El Club Triatló Vialterra Algemesí ha aconseguit completar una gran actuació en la IX edició del Duatlo de Guadassuar celebrat este passat diumenge. Les xiques van alçar el trofeu al millor club per davant del Triatló Alzira, situant a quatre membres del club entre les huit primeres. Destacà la segona posició absoluta de Ana Monzó, qui va finalitzar la prova amb un temps de 1 hora, 13 minuts i 15 segons, així com la primera plaça de Alicia Adam en categoria veteranes.
En quant als xics, cal destacar a Juan Enrique España que va pujar al més alt del pòdium en categoria veterans, acompanyat en la segona posició per Iván Valencia, sumant així les dos primeres places en esta categoria i ajudant a que el Triatló Vialterra Algemesí aconseguira la tercera posició en la classificació per clubs.