Ahir dijous 7 d’abril, Algemesí va rendir homenatge a l’exalcalde Vicent Ramón García Mont.

LVA.-  La sala de plens de l’Ajuntament va acollir l’homenatge institucional a l’exalcalde Vicent Ramón García Mont pels seus huit anys (2007-2015) de dedicació a la vida pública del municipi. A l’acte acudiren la corporació actual, els exregidors que formaren part dels seus governs, representants de la societat civil, col·lectius i associacions i membres de les forces de seguretat que compartiren el seu manament.

En l’homenatge es va descobrir el quadre del conegut pintor algemesinenc Esteve Adam, el qual va dedicar uns minuts a explicar la seua obra: “l’execució del retrat comença en el mateix moment en el qual me l’encarrega, contemplant-lo estava imaginant-me ja com el pintaria; ja quan va vindre a l’estudi vam decidir que isquera dret perquè era una pose que el caracteritzava.”

L’exregidor Gabriel Palop també va intervenir per glossar la figura de Vicent Ramón, així com l’actual portaveu del PP, José Javier Sanchis, qui va destacar que “governar és resoldre els problemes del veïnat, per això, en este sentit Vicent ha passat a formar part dels alcaldes que han assumit el compromís de fer progressar i millorar la ciutat que l’ha vist nàixer i créixer”.

L’actual alcaldessa, Marta Trenzano, va entregar el bastó de comandament a l’exalcalde en un acte simbòlic que va estar seguit del parlament d’ambdós. Vicent Ramón va posar l’èmfasi en molts dels moments viscuts durant les dos legislatures així com un repàs cronològic dels èxits més importants del govern d’aquells anys.

Marta Trenzano es va mostrar agraïda pel seu sacrifici al capdavant del consistori i li va donar l’enhorabona “per passar a formar part de la història de la democràcia d’Algemesí.” L’acte es va tancar amb un vi d’honor a la sala d’exposicions de l’Ajuntament.