nits de musica a la xopera-vicent nacher-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíAquesta nit a les 22’30 hores arranca la tercera edició de les Nits de Música a la Xopera amb l’actuació de REINA ROJA, una banda contemporània de València que mescla flamenc i pop, la qual està liderada per la cantant María Briones. Els altres dos components són Rafa Villalba a la percussió i Juan Carlos Gómez Pastor a la guitarra flamenca.

El grup, que barreja estils i ritmes transgredint fronteres i etiquetes, ens presentarà el seu segon disc anomenat “Sankara”, caracteritzat per uns arranjaments acurats al màxim i unes lletres reivindicatives. La veu de María Briones té un magnetisme especial que brilla en tots els seus registres. Si el seu anterior treball, “Flamencopla” (2014), ja ens va sorprendre, de segur que aquesta nova entrega no ens decebrà.

Les Nits de Música a la Xopera tindran lloc tots els divendres del mes de juliol a les 22’30 hores, i prometen ser uns espectacles molt especials, amb els quals gaudirem de les propostes musicals més innovadores de músiques dels món més reveladores del moment. Els altres grups que actuaran els divendres successius seran THE EXCITEMENTS, LIMBOTHÈQUE i CRISTINA BLASCO SEXTET.