L’Agrupació Empresarial d’Algemesí ha organitzat la primera carrera solidària a les àrees industrials que tindrà lloc el dissabte 14 de maig.

LVA.-  El pròxim dissabte 14 de maig, a les 9:30 h, es celebrarà la primera carrera solidària a les àrees industrials organitzada per EMPAL, que tindrà eixida i arribada davant la seu de l’empresa DISMUNTEL (carrer Aiguaders, nº 15 del polígon industrial Cotes).

Hi han dos modalitats: 9 km. i 4 km. El preu és de 7 euros per persona i de 5 euros per als menors de 10 anys (omplint l’autorització i entregant-la el dia de la carrera). Tots els beneficis aniran destintats a l’Associació de l’Alzheimer d’Algemesí (ASFAL).

Per a la carrera de 9 km. hi hauran trofeus per als tres primer classificats en categoria classificat masculina i femenina, amb una Targeta Activa per valor de 40 euros addicional al trofeu.

En la de 4 km. no hi haurà trofeu ja que no serà competitiva, però es sortejaran sis Targetes Activa per valor de 40 euros cadascuna entre els participants (si el dorsal esta adjudicat a un menor, haurà d’arreplegar la targeta el seu tutor/a).

En les dos modalitats està inclosa la samarreta i l’esmorzar.

La inscripció estarà oberta fins el 12 de maig a les 13:00 h. i es pot realitzar escanejant el codi QR del cartell o al següent enllaç:

https://www.mychip.es/evento/i-carrera-solidaria-empal-a-les-arees-industrials-1