La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Algemesí posa en marxa la primera edició del “Concurs de Paisatges d’aigua i horta d’Algemesí” en les variants de pintura, escultura i fotografia, per a commemorar el Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra el 5 de juny.

LVA.-  La convocatòria naix amb l’objectiu de fer valdre el patrimoni cultural paisatgístic i els espais d’aigua i horta del terme d’Algemesí, i impulsar la creació artística promovent la importància de l’aigua en el nostre territori i la conscienciació d’un ús responsable i sostenible d’aquest recurs.

El concurs és de caràcter obert i públic, i s’estableixen tres premis de 600 euros, un per cada categoria (pintura, escultura i fotografia).Totes les persones que vulguen participar hauran de presentar les seues obres al Museu Valencià de la Festa abans del termini del 6 de maig de 2021.

El regidor de Turisme, Edgar Bresó, ha manifestat la seua satisfacció en convocar als diferents artistes del nostre poble “per a commemorar un dia que ha de servir per a gaudir de la bellesa dels nostres recursos naturals, però també per a conscienciar-nos de la importància que té la cura del medi ambient i, especialment, de l’aigua. Un recurs escàs i indispensable que hem d’estalviar”.

Amb les obres guanyadores i una selecció d’obres finalistes, es realitzarà una exposició temporal que s’inaugurarà el 5 de juny, Dia Internacional del Medi Ambient, juntament amb la presentació de premis al Museu Valencià de la Festa.

Es poden descarregar les bases de la convocatòria a la pàgina web de l’Ajuntament d’Algemesí, www.algemesi.es