concurs robotica, ies bernat guinovart, la veu d'algemesí

Alumnes de l’IES Bernat Guinovart. La Veu d’Algemesí


El I CONCURS DE ROBÒTICA d’Algemesí, organitzat pel Departament de Tecnologia de l’IES Bernat Guinovart, es va celebrar el 4 de març de 2016 amb una nombrosa participació d’alumnes.
Aquesta primera edició, preparada amb tanta il·lusió pels professors Maria Serrano i Tomàs Serrano, ha sigut tot un èxit i ens ha fet viure una vesprada molt intensa i plena de diversió tant als concursants com als espectadors. A més, no cal oblidar l’emoció i nervis dels concursants en els moments previs als combats. El concurs ha culminat amb el lliurament dels diplomes i premis pel director del centre, Juan Francisco Del Amor, que a més, ha agraït la participació i entusiasme dels alumnes participants.
La bona acollida d’aquesta iniciativa ha sigut valorada molt positivament pels organitzadors, que, amb el gust de la feina ben feta, ja estan pensant en la propera edició. Cal destacar que aquest tipus de propostes permet compartir experiències entre els alumnes i augmentar la motivació per preparar els seus projectes de robòtica.