Este any tindrà lloc al nostre poble la primera edició del Festival de Guitarra Ciutat d’Algemesí a la Casa de la Música de la Música de la Plaça del Teular, on durant els dies 29 i 30 d´abril, dissabte i diumenge, es realitzaràn les següents activitats:

  • IV Encontre Nacional de Guitarra Suzuki, amb la participació de professors i alumnes del mètode de tot el territori nacional.
  • Ensemble de guitarres, amb la participació dels alumnes del Conservatori Professional Joan Baptista Cabanilles i de l´Escola José Moreno Gans de la Societat Musical d´Algemesí, així com d´altres conservatoris i escoles del pobles veïns.
  • Clases Magistrals a carrec del gran concertista italià Vito Nicola Paradiso.

A més a més tots el veïns del poble que ho desitgen podran gaudir de forma gratuïta de dos concerts extraordinaris a l´auditori Moreno Gans :

  • Dissabte 29 d´abril a les 19:00 Vito Nicola Paradiso ens presentarà el seu espectacle per a guitarra Bella Italia !! . Amb melodies italianes de ara i sempre arreglades per a guitarra solista.
  • Diumenge 30 d´abril a la 13:00 Concert final del Festival amb el concert de Jove Orquestra de Guitarra Suzuki de Espanya JOGSE, i l´actuació del Ensemble de guitarres del Festival dirigit pel Vito Nicola Paradiso.