L’EixamI JORNADES FEMINISTES EIXAM 2018 informa de la realització de les I Jornades Feministes d’Algemesí del 15 al 25 de Novembre. Les jornades tenen per objectiu continuar treballant fent visibile la capacitat transformadora dels feminismes i així aconseguir una vida digna, lliure i socialment justa per a totes.

Pensem que compartir amb la nostra societat els discursos i les pràctiques feministes té per resultat l’enderrocament del sistema heteropatriarcal que tant de patiment, injustícia i morts genera a la nostra societat. Per això contem amb la col·laboració de distintes associacions del poble, com són l’Ullal Cultural, la Casa Cantonera i la Llibreria Samaruc, que ens recolzen amb l’assoliment dels nostres objectius.

Amb les I Jornades Feministes d’Algemesí volem reivindicar el poder de la dona a la nostra societat i difondre els feminismes de manera que arribem cada vegada a col·lectius més amplis de la societat, per implicar-nos a totes i a tots en la lluita feminista, per a que cada vegada es faça més difícil girar la vista i ignorar l’estructura de violència masclista que patim les dones pel fet de ser-ho. Salut i feminisme!