Jaume masia piloto moto 1 qatar argentina mundial motociclismo fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

Jaume Masiá abans de participar a Qatar. LVA

En la seua primera carrera com a pilot oficial del Mundial, el d’Algemesí va aconseguir acabar en els punts, i en la segon una caiguda a dos voltes del final el va privar de lluitar pel podi.

Jaume Masiá debutava en el Mundial de motociclisme el passat 18 de març en la prova celebrada en l’estat àrab de Qatar. Els entrenaments van començar dos dies abans baix un calor sufocant que provocava que sobre l’asfalt s’aconseguiren temperatures asfixiants de fins a 42 graus. A més, el traçat oferia importants dificultats als pilots novells posat que el circuit està situat en ple desert i en les seues corbes sol dipositar-se arena arrossegada pel vent. 
En el primer entrenament lliure abans de la cronometrada del dissabte Jaume va patir una caiguda, la qual cosa no li va impedir seguir pilotant i poder ajustar la moto al seu gust per al circuit. La missió d’eixa primera prova del Mundial era principalment finalitzar la carrera i anar adaptant-se a la moto i a la nova competició. Però després de la competició les sensacions van ser molt bones perquè Jaume va aconseguir acabar en la desè segona posició final, un gran resultat per a un circuit que no coneixia, quedant primer dels debutants.

Tres setmanes després el calendari de competicions el portava al Circuit Termas de Río Hondo d’Argentina, on estava completant una magistral prova quan una caiguda a dos voltes del final, quan marxava en quart lloc, el va privar de lluitar pels llocs de podi i va haver d’abandonar.

En el Fan Club d’Algemesí es van viure les carreres amb enorme expectació i emoció. Era el debut de Jaume Masiá en el Mundial i també les primeres proves que es seguien des de la nova seu del seu club de fans.