A Arganda del Rey, Nek Romero va donar la cara sobreposant-se a dos volteretes en cadascun dels seus jònecs, perdent la Porta Gran amb l’espasa.

LVA.-  Dimarts 12 de setembre, el joneguer d’Algemesí Nek Romero va torejar a la població madrilenya d’Arganda del Rey, on va causar molt bona impressió a pesar de no poder tallar orelles.

El primer animal del seu lot de va mostrar aspror pel pitó dret. Se li va colar per eixe costat amb gran perill en dos ocasions, i a la tercera se’l va tirar als lloms en una agafada per fortuna sense conseqüències. Va punxar amb l’estoc i va haver d’utilitzar el descabell, i va acabar sent silenciat.

A l’últim li va receptar una gran rebuda amb templades veróniques, amb molt de sabor. Va arrancar la faena de genolls, amb set derechazos que van arribar molt a l’estesa, seguits d’una sèrie sobre la destra en la qual de nou va resultar agafat aparentment sense conseqüències. Va torejar amb temple per tots dos pitons al jònec de El Pilar rematant la sèrie d’esquerres amb un preciós passe de la signatura. Naturals de front per a rematar la seua labor. Llàstima que l’espasa entrara al tercer intent, per la qual cosa va tornar a perdre la possibilitat de tallar orelles.