Més Compromís.-  La base del benestar d’un poble és l’economia. Sense una economia social, sostenible i equilibrada no hi ha benestar per a les persones. El progrés econòmic el fa possible l’empresariat i els treballadors i treballadores, però un ajuntament pot desentendre’s o impulsar-lo. MÉS COMPROMÍS PER ALGEMESÍ té clar que Algemesí necessita un nou impuls econòmic que passa per:

  1. Impulsar i accelerar l’augment de dotació de sòl industrial a través de convenis amb SEPES, Ministeri i Conselleria.
  2. Treballarem colze a colze amb EMPAL per aconseguir subvencions per a millorar la infraestructura dels polígons actuals, impulsant, entre d’altres coses, la creació de noves Societats de Manteniment.
  3. Impulsarem un conveni entre Conselleries, Universitats i Ajuntament per ubicara Algemesí un Centre Superior d’Estudis i Investigació d’Indústries Agroalimentàries.
  4. Dotarem a l’Oficina Tècnica Econòmica d’Algemesí (OTEA) de més personal, especialment aquell destinat a buscar finançament europeu relatiu a I+D empresarial i exportació.
  5. Impulsarem, juntament amb ACSA i la Conselleria d’Economia Sostenible, els estudis i les infraestructures per a la creació d’un Espai Urbà de Concentració Comercial, millorant i transformant les actuals campanyes d’animació comercial.
  6. Inclourem a Algemesí dintre de les “smartcity” dotant-la de 10 panells electrònics per a la difusió d’informació comercial.
  7. Apostarem per la transparència pel que fa a la difusió d’ajudes i ofertes d’ocupació municipal mitjançant la creació d’un canal d’alertes.
  8. Publicarem a la web municipal les llistes de les borses municipals i les bases de funcionament.
  9. Estudiarem la creació d’incentius municipals per a la contractació de col·lectius desafavorits, com majors de55 anys, joves o persones amb diversitat funcional.
  10. Tornarem a dotar l’ADL amb el mateix personal -o més- que tenia a l’inici de la legislatura per tal d’ampliar les funcions del servei, en especial les referides a la formació continua de treballadors i aturats.