Passades les 22.30 de la nit, Irene Espiritusanto i Inés Puigvert van rebre la telefonada de l’Alcaldessa Marta Trenzano, que les acreditava com a les màximes representants de la nostra festa fallera per a l’exercici 2020.

L’Espolí. –  La Junta Local Fallera al costat dels Presidents de les 11 comissions van prendre la decisió, mitjançant una votació en secret, que les dues candidates presentades per la Falla Plaça del Cid foren les noves Falleres Majors de la Ciutat.

Una decisió difícil, ja que les 3 candidates que es presentaven per a FMC, com les 2 que es presentaven per a FMIC van demostrar davant de tots els assistents que qualsevol d’elles podrien ser unes bones representants.

Després de la cridada de telefon, Inés i Irene junt amb familiars, amics, les altres candidates, i les corts d’Honor es reuniren al casal de la Falla Plaça del Cid per celebrar l’any tan emocionant que els pertoca viure juntes de nou.

Irene i Inés han sigut Fallera Major i Fallera Major Infantil de la mateixa comissió durant l’exercici 2018, i fins a la nit d’ahir formaven part de la Cort d’Honor de la FMC 2019.

Silvia i Aitana FFMMC 2019, al costat de les seues corts van voler també compartir amb elles l’alegria i emoció del que suposa rebre la cridada tan esperada per qualsevol fallera.