L’atleta empadronat a Algemesí participà en quatre modalitats diferents (disc, martell pesat, pes i javelina) al Campionat d’Europa Màster d’Atletisme Indoor, celebrat a Braga (Portugal) del 20 al 27 de febrer.

JoseVi Blasco.-  A la modalitat de pes obtingué un meritori octau lloc amb un llançament de 10,96 metres i aconseguí batre la seua marca personal. La mateixa posició obtingué a la prova de disc i la condició de finalista amb un llançament de 36,48 metres, que significava la millor marca de la temporada. Per contra, a les modalitats de martell i javelina no va poder classificar-se a la final, quedant en la dotzena i tretzena posició.

Aquesta ha sigut la primera experiència internacional de Flores, que destacà estar «molt content» amb els resultats assolits. «El resultat de pes no me l’esperava. Vaig fer una molt bona primera sèrie que em va permetre classificar-me a la final», ens confessà l’actual atleta del Club Atletisme Catarroja. No obstant això, a la modalitat de disc no es van complir les expectatives del veí d’Algemesí. L’atleta internacional arribava amb la quinta millor marca, però malgrat aconseguir el millor llançament d’aquesta temporada no va poder lluitar per les medalles. «No em puc queixar, vaig fer dos grans finals amb unes marques que no havia fet aquesta temporada. Però la competició és així, de vegades els rivals llancen millor que tu», afirmà Jaime.

Cal destacar que Flores ha sigut l’atleta més complet de la seua categoria realitzant quatre llançaments. És per això, que aquest fet li dóna motius per poder somiar en una gran participació en la disciplina de pentatló de llançaments al Campionat del Món d’Atletisme Màster, que se celebrarà a Finlàndia a l’estiu pròxim. Aquest campionat internacional és el principal objectiu de la temporada, on competirà a les disciplines de martell pesat, disc i pentatló de llançaments.