L’atleta del Club Atletisme Algemesí, Jaime Flores, va aconseguir la segona posició a la disciplina de javelina amb un llançament de 32,39 metres als Campionats d’Espanya Màster d’Atletisme, a la categoria M-50, el passat 12 d’octubre a Cadis.

jaime flores plata jabalina m50 jose vte blasco agencia prensa2 El cartaginés va obtindre també un quart lloc al llançament de disc amb 34,89 metres, i un meritori sèptim lloc a pes, on va superar la seua marca personal amb un llançament de 10,56 metres. Jaime tanca una temporada extraordinària en la que ja va aconseguir proclamar-se campió autonòmic en javelina i tercer classificat a pes.

Amb aquestes marques, Jaime accediria als Campionats d’Europa d’Atletisme que es celebraran a Finlàndia. Però, a causa de la situació de la Covid, s’han vist ajornats al 2021. La falta d’ajudes en aquest esport és una realitat, i és per això que sense cap tipus de patrocinador, la participació del nostre veí es presenta molt complicada.