L’atleta del Club Atletisme Algemesí, Jaime Flores, va aconseguir la cinquena plaça al llançament de martell pesat amb una distància de 29,89 metres, i la séptima plaça al llançament de disc amb 34,06 metres, al campionat d’Espanya màster d’atletisme d’hivern de llançaments llargs celebrat el 27 de febrer a Barbastro.

jaime flores atletismoJosevi Blasco.-  Jaime va confessar estar “molt content” amb el resultat obtingut, però no amb les marques. A disc, les condicions meteorològiques amb temperatures de fins a 3 graus van condicionar els llançaments. No obstant això, va considerar “acceptable” la marca del llançament de martell, sent aquest el primer campionat d’Espanya que participa en aquesta prova.

Flores comentà que no havia entrenat en pista des del passat 20 de gener, i per tant aquesta situació l’ha condicionat per complet, ja que la resta de participants sí que ho havia fet. El campionat d’Espanya màster de pentatló de llançaments, que es celebrarà del 22 al 24 de maig a Sabadell, és el seu principal objectiu ara, encara que no descarta proves com el campionat de pentatló de llançaments a Tenerife i Barcelona.