L’atleta del Club Atletisme Algemesí, Jaime Flores, finalitzà a la sisena posició, amb 2.655 punts, al Campionat d’Espanya de Pentatló de llançaments Màster 50, celebrat a Sabadell el passat 22 de maig.

jose vte blasco agencia prensa2

Josevi Blasco

Flores debutava en aquesta modalitat, que consisteix a realitzar cinc llançaments (martell, pes, disc, javelina i martell pesat) i, depenent de la marca obtinguda a cada llançament, els atletes aconsegueixen punts que se sumen al final de la jornada. És per això que valorà de manera positiva la seua participació en el campionat, malgrat «pagar la novatada al ser el meu primer campionat en aquesta modalitat». Respecte a la posició, va confessar estar «bastant content», encara que és conscient que haguera pogut realitzar millors llançaments.

Amb el resultat d’aquest campionat, el nostre veí es posiciona el 16 al World Master Ranking. A més a més, els seus grans resultats al llarg de la temporada en la modalitat de martell pesat el fan estar el 19 al rànquing mencionat. És per això que Jaime afronta amb molta il·lusió el que resta de temporada, amb competicions com el jaime floresCampionat d’Espanya a l’aire lliure a Màlaga i el Meeting Internacional de llançaments a Sevilla. Cal dir que Jaime té grans opcions de participar en el Campionat d’Europa de llançaments, que es celebrarà a Portugal del 14 al 20 d’octubre. No obstant això, la falta d’ajudes en aquest esport és una realitat, i sense el recolzament de cap patrocinador la participació de Jaime a l’europeu es presenta molt complicada.