El pilot d’Algemesí va guanyar ahir la primera prova del Mundial de motociclisme i es converteix en el líder del campionat 2021 de Moto3.

LVA.-  Intensa, emocionant, perfecta. Així va resultar l’actuació de Jaume Masiá en la primera carrera del Mundial de Moto3 celebrada ahir a Qatar. L’algemesinenc va donar una lliçó de mestria, sang freda, tècnica i valor per a acabar imposant-se en una prova molt igualada que va estar marcada pel fort vent que va bufar durant tota la seua celebració.

Jaume va eixir des del cinqué lloc de la graella i va saber mantindre’s en el grup de cap en tot moment, arribant a liderar la carrera en diverses ocasions. A pesar que la igualtat entre els pilots va afavorir un gran espectacle i va provocar alternança en els primers llocs, el d’Algemesí va acabar imposant-se de manera incontestable.

L’última volta la va iniciar Masiá al capdavant, seguit per Pedro Acosta i Darryn Binder, que ja van ser incapaços de superar-lo en cap moment fins a vore com passava la línia de meta en primer lloc.

Es tracta de la quarta victòria de Jaume en el Mundial. Una va aconseguir en 2019, dos en 2020 i tot fa presagiar que enguany els èxits poden continuar succeint a cavall del seu nova KTM.