El Circuit de Velocitat de Cartagena es va convertir en gener en el punt de trobada de diversos pilots que participaran en el pròxim Mundial de Motociclisme.

jaume masia Carlos Bueno.-  Tots ells realitzaren entrenaments durant dos jornades en les quals van començar amb la posada a punt de les seues noves motos per a una altra temporada que estarà marcada pel coronavirus i que s’inaugurarà a Qatar el 28 de març amb la carrera nocturna en el circuit de Losail.

Sobre la pista va estar Jaume Masiá, que va ser el pilot més ràpid amb la muntura de Moto3. El d’Algemesí és el flamant fitxatge del Red Bull KTM. L’equip està dirigit pel finlandés Aki All, que assegura que Jaume és un dels pilots més competitius: “És jove però té experiència de sobra, la qual cosa sens dubte és positiva”, ha afirmat.

L’algemesinenc canvia esta temporada de moto i equip, tornant a KTM després d’estar disputant la temporada 2020 amb l’Honda Leopard Racing, equip amb el qual l’any passat va aconseguir dos victòries.

Masiá ja va començar amb KTM en la Red Bull MotoGP Rookies Cup, a més de disputar el Campionat del Món Júnior de Moto3, on va passar per escoles com el Júnior Team Estrella Galícia 0’0 i el Cuna de Campeones, botant al Mundial de Moto3 amb la KTM del Bester Capital Dubai.

En estos moments Jaume es troba a Algemesí reforçant la seua preparació física. Tots els dies realitza dobles sessions d’entrenament en les que alterna gimnàstica, motocròs, ciclisme i carrera a peu abans d’iniciar una temporada que se li presenta molt il·lusionant.