jaume masia-moto3-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíDe nou Jaume Masiá va protagonitzar un esglai. El pilot d’Algemesí s’accidentava en els primers entrenaments oficials del mundial de motociclisme que van tindre lloc a Jerez entre el 20 i el 22 de febrer. Després de tres dies marcant temps extraordinaris, tant que va batre el rècord del circuit en sis dècimes, Jaume va canviar pneumàtics per a provar uns amb major duresa, i en obrir gas després d’una corba va patir una aparatosa caiguda resultat danyat al seu peu esquerre.

La primera revisió mèdica va fer presagiar el pitjor. El diagnòstic assenyalava que podia tindre tres dits del peu trencats i que era possible que calguera intervindre. Afortunadament una ressonància posterior va reflectir que només patia una microfisura d’astràlago, la part final que uneix la cama amb el peu, i descartava la possibilitat d’haver d’operar-se, amb la qual cosa calmava i tranquil·litzava el seu entorn.

Jaume ha estat recuperant-se en el seu domicili d’Algemesí, primer realitzant ciclisme sobre rodillos i més tard ja en carretera de forma suau, i duent a terme un tractament especial per a accelerar la seua recuperació. S’ha perdut els segons entrenaments oficials, i anirà directament a participar en la primera prova del mundial que se celebrarà a Catar el segon cap de setmana de març. En estos moments, l’important per a ell és acabar dins dels punts i millorar físicament per a protagonitzar una bona temporada, que serà seguida amb màxim interès des del seu Club de Fans del carrer San José de Calasanz 18, on són benvinguts tots els aficionats al motociclisme.