Diumenge passat Jaume Masiá va participar en el Gran Premi Oakley d’Itàlia, en el circuit de Mugello, la sisena cita de la temporada del Mundial de Motociclisme on va acabar en el tercer lloc superat sobre la línia de meta per Tony Arbolino i Dalla Porta.

Carlos Bueno.-  El pilot d’Algemesí va protagonitzar una meritòria remuntada després d’eixir des de la onzena posició. Va haver diverses caigudes i, transcorregudes les primeres voltes, el grup davanter va quedar en huit pilots.

Després de travessar la línia de meta per penúltima vegada, Arbolino es va posar en primer lloc, abans d’un colp d’efecte de Masiá que obligaria a Dalla Porta a arriscar per a reprendre el comandament, exposant-se a ser superat en la recta final, com així acabaria succeint. Masiá va tirar la resta entrant tercer a set centèsimes del vencedor, la qual cosa el col•loca quart en la classificació del Mundial.

fan club jaume masiaNomés dos setmanes abans, més d’un centenar d’amants del motor es van donar cita a la Sala Polivalent d’Algemesí on la festa va començar de bon matí amb les primeres voltes de calfament en el mític circuit francés de Le Mans. La carrera va ser retransmesa en pantalla gegant i al llarg de les proves els aficionats van poder esmorzar i participar en sortejos de samarretes, gorres, banderes, pòsters i entrades per al Gran Premi de la Comunitat Valenciana que tindrà lloc a Xest el 17 de novembre, sent la prova que tancarà el Mundial.

A Le Mans Jaume eixia molt arrere en la graella, concretament des del lloc 21, i des que es va donar l’eixida va anar remuntant posicions en una carrera molt emocionant i arriscada, tant que el pilot d’Algemesí es va eixir en una corba i va tornar de nou al circuit en línia recta, per la qual cosa va ser sancionat amb dos segons i dos dècimes de penalització. Per eixe motiu va quedar relegat del lloc huité al dosé, però el comportament de Masiá durant la carrera va ser insuperable, arribant fins i tot a realitzar la volta ràpida de la prova. El més important va ser que fan club jaume masiaMasiá va sumar quatre valuosos punts per al còmput general del Mundial.

Després de la bona experiència que es va viure en el Polivalent, el seu Fan Club prepara una nova retransmissió en pantalla gegant per al 15 de setembre, quan se celebrarà el Gran Premi de San Marino a Misano, Itàlia, un mes abans de finalitzar el Mundial. D’este esdeveniment el Club de Fans anirà informant a través de les pàgines d’este periòdic.