jaume masia-moto3-mundial-motociclismo-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa Veu d'Algemesí-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíEl pròxim diumenge, 9 de setembre, el Fan Club de Jaume Masiá retransmetrà en directe el Gran Premio de San Marino, en Itàlia, on el pilot algemesinenc intentarà guanyar la seua primera carrera del mundial.

Per a diumenge que ve, 9 de setembre, el Fan Club de Jaume Masiá ha organitzat un esdeveniment en la Sala Polivalent d’Algemesí, on hi haurà esmorzar a preu popular i després es podrà gaudir de la retransmissió en pantalla gegant de la carrera de San Marino, a Itàlia.

A més hi haurà sorpreses, entre elles el sorteig de dos entrades per al gran premi de la Comunitat Valenciana en el circuit de Xest.

Les portes del Polivalent s’obriran a partir de les 8:15 h. i no es tancaran fins que finalitze l’última prova del Moto GP.