L’algemesinenc guanya la carrera a Qatar i aconsegueix un avantatge un sobre el japonés Ayumu Sasaki, que ja no li podrà llevar el títol en l’última prova que se celebrarà a Xest.

LVA.-  Jaume Masiá és el nou campió de Moto3. Es va coronar guanyant la carrera en el circuit de Losail a Qatar. No ho tenia fàcil però tots els condicionants es van donar, i la sisena plaça de Ayumu Sasaki van deixar al japonés sense opcions a València d’arrabassar-li el títol. Va parar el pilot d’Algemesí la seua moto després de passar la bandera a quadres i va començar a plorar d’emoció.

Va ser una carrera competida, amb Sasaki i Jaume competint per la primera plaça. El japonés eixia per davant i de seguida els dos es van col·locar al capdavant. El nostre pilot va ser agressiu, encara que el nipó tampoc es va quedar curt. Al final de la prova, i amb Masiá liderant, tot es va complicar per a Sasaki per un error que va provocar que diversos pilots l’avançaren.

Als seus 23 anys, per fi Jaume ha pogut besar la glòria. Ha sigut el pilot més regular i l’any que ve ja competirà en Moto2.