Jaume Masiá-llora-moto3-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíDesprés d’haver aconseguit la pole position, el pilot algemesinenc va fer història i va guanyar el seu primer gran premi del Mundial de Motociclisme en el circuit argentí de Termas de Río Hondo.
La història l’escriuen els valents, i Jaume Masiá va demostrar ahir diumenge 31 de març, ser un autèntic valent preparat per a aconseguir les metes que es propose. El d’Algemesí va donar la raó a tots els que li han donat suport durant els últims anys, a professionals i sponsors que van apostar per ell i presagiaven que el seu futur estava entre els grans.
No havia començat bé la temporada. Caiguda i lesió en el primer entrenament oficial de la temporada. Atropellat i descavalcat en la primera prova del Mundial de Motociclisme a Qatar, amb una nova lesió. Però l’horitzó va canviar de color a l’Argentina, a més de 10.000 quilòmetres de casa. Segona carrera del Mundial amb un Masiá embravit, amb ganes de revenja, amb ànsia de triomf. Tot l’esforç i treball dels últims temps havia de donar el seu fruit.
Va marcar el millor cronòmetre en els entrenaments i va eixir des de la pole position. Era la primera vegada que ho aconseguia. Tot pintava bé. Però l’ombra de la mala sort va aparèixer de nou en el calfament previ a la carrera. Jaume patia un altre accident. L’esglai no va poder amb la raça del d’Algemesí que en la carrera va eixir a per totes, deixant dubtes i pors a un costat.
El van avançar diversos pilots en les primeres voltes, però Masiá es va mantindre en el grup de cap. La carrera va estar molt igualada i els pilots van semblar assumir que el triomf es decidiria sobre la línia de meta, que tan sols estava a 43 metres de l’última corba.
Carrera no apta per a cardíacs. Venceria el més intel·ligent i valent. I eixe va ser Jaume, que va agafar el cap faltant poques corbes per a meta i, arribant pràcticament en paral·lel amb la resta de candidats, va mantindre la posició fins a la bandera a quadres en un final d’infart en el que va demostrar la seua sang freda, la seua vàlua i les condicions físiques i mentals pròpies d’un líder. Pilotatge arriscat però impecable, de mestre veterà.
Jaume Masià, de l’equip Bester Capital Dubai, va protagonitzar un cap de setmana de somni a l’Argentina i ja mai oblidarà el 31 de març de 2019, el dia que va aconseguir la seua primera victòria en un Mundial de Moto3. Es va emocionar i ens va emocionar. Sens dubte és només el principi.
Jaume Masiá-llora-moto3-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesí
Jaume Masiá-llora-moto3-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíJaume Masiá-llora-moto3-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesí