Jaume masià motorloand Foggia Masaki Aarón Polanco

Masià en el primer lloc del pòdium. LVA


Ahir diumenge, el pilot algemesinenc Jaume Masiá, va guanyar per davant de Foggia i Masaki després d’una gran última volta en el circuit de Motorland. Masiá va eixir a tope des de la novena plaça i prompte es va posar a remuntar posicions. Volta a volta anava guanyant metres i marcant el crono més ràpid de carrera. Foggia i Masiá van disputar la carrera mà a mà durant gran part de la prova.
El d’Algemesí no tenia pressa i va deixar tirar a Foggia, que havia demostrat un bon ritme durant tot el cap de setmana. A poc a poc se’ls acostava Aarón Polanco i més tard va ser Masaki el que va contactar amb el grup. Quatre pilots lluitant per la victòria.
Jaume es va posar primer a meitat de l’última volta i amb tot per decidir van arribar a la contra recta. De normal el rebuf ajuda als de darrere a avançar posicions, però Masiá va aconseguir uns metres d’avantatge per a mantindre eixa posició fins a la següent corba, l’última, on Masaki li va adelamntar. Però Masiá li va tornar la passada eixint de la mateixa corba per dins, una passada. En la recta Masiá va mantindre la primera posició i finalment va guanyar.
La pròxima carrera serà l’última del campionat i se celebrarà a València els dies 17, 18 i 19 de Novembre.