El 18 de juny, el gerent de Milar Faus va ser distingit per la seua trajectòria empresarial en un acte en el qual va estar present el Conseller Rafael Climent.

javier faus agencia prensa2 moises castell empal

Javier Faus amb el guardó d’EMPAL. M.C./Prensa2

LVA.-  Més de 230 persones es van donar cita en l’Hort de la Vila per a retre homenatge a Javier Faus Llácer, guardonat per EMPAL per la seua trajectòria empresarial durant més de 45 anys al capdavant del negoci d’electrodomèstics que va obrir el seu pare fa 67 anys.

Este “Reconeixement”, que arriba a la seua setena edició, valora la qualitat del servei que Javier Faus ofereix en el seu comerç, però també la seua dedicació al negoci, així com l’atenció pròxima i personalitzada al client.

La situació sanitària va impedir que l’any passat es poguera entregar este VII Reconeixement EMPAL, el guanyador del qual s’ha mantingut en secret des de març del 2020. Ha transcorregut més d’un any fins que s’ha fet públic el nom del guardonat.

Finalment, el 18 de juny se li va entregar la distinció en una gala en la que, a més de representants de les 180 empreses associades a EMPAL, van estar presents el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; l’Alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano; Palma Egido, Regidora de Promoció Econòmica, i la resta de La Corporació Municipal del Ajuntament; el president de Càmara València, José Vicente Morata; el president d’Unió Gremial, Juan Motilla; el president de l’Associació Empresarial d’Alzira, Raúl Tudela; Diego Romà, Gerent de Fepeval; Romina Moya, gerent de l’Associació d’Empresaris de Parcs i Polígons Industrials d’Almussafes; representants de l’Associació de Comerç i Serveis d’Algemesí ACSA i de l’Oficina Tècnic-Econòmica d’Algemesí i, per suposat el president d’EMPAL, Mariano Clemente.