El Club Soria Bàsquet incorpora l’algemesinenc Jesús Isabel com a nou Coordinador Esportiu.

LVA.-  Segons informa el departament de comunicació del Soria Bàsquet, el club ha adoptat una important decisió i ha incorporat a l’entrenador valencià Jesús Isabel, qui exercirà les funcions de coordinador esportiu. Natural d’Algemesí i graduat en Filologia, Jesús dirigia esta passada temporada a dos equips valencians: el sènior autonòmic del Club Bàsquet Petraher i l’infantil masculí del Club Bàsquet Marcelina Benifaió.

El nou coordinador esportiu del CSB ha compaginat la docència amb el bàsquet al llarg dels últims huit anys, en els quals ha exercit com a director tècnic i entrenador de formació en clubs com el NB Alzira o el Club Bàsquet Algemesí. A l’abril de 2022 va fer un pas més en la seua formació i va començar a instruir-se en el Curs Superior d’Entrenadors, el títol dels quals atorga la Federació Espanyola de Bàsquet.

Jesús Isabel s’asseurà en la temporada 2023-2024 en la banqueta del Transler de la Primera Divisió Masculina i també exercirà com a entrenador en les seccions inferiors del Club Soria Bàsquet. Isabel es defineix com un apassionat del bàsquet i s’ha decidit a fer el salt fora de València per a continuar creixent i buscar noves experiències.

La necessitat de continuar comptant amb una estructura cada vegada més sòlida -i concorde al seu creixement- és la que ha motivat que el CSB buscara entrenadors fora i que haja incorporat com a coordinador esportiu a un tècnic amb un perfil que encaixa en el que buscava: entrenador jove, encara que amb la suficient il·lusió, especialitzat en la formació i amb experiència en la coordinació esportiva.

Jesús Isabel ha volgut enviar un primer missatge a tots els estaments del CSB: “Comence esta nova etapa professional amb moltíssima determinació i, sobretot, amb moltíssima il·lusió. El meu principal objectiu és que el CSB continue creixent en totes i cadascuna de les seues facetes, però, sobretot, en les categories de formació. Estic molt agraït per tindre esta oportunitat i tinc moltíssimes ganes de posar-me a treballar amb tots i cadascun dels directius, entrenadors i jugadors d’este club’’.

Treballar amb la base és l’objectiu amb el qual es va fundar el CSB. Eixa fosca labor de formació s’ha de desenvolupar per part de personal capacitat perquè els seus ensenyaments redunden en la progressió de les desenes de jugadors s’integren en la disciplina del CSB, que tenia 15 equips federats en la campanya que acaba de concloure: els dos de la Primera Divisió i altres 13 (tres júniors, quatre cadets, quatre infantils i dos preinfantils) en les competicions que organitza la Federació de Castella i Lleó.

Fins a 14 tècnics s’han ocupat dels tres entrenaments setmanals de cadascun d’estos equips i dels seus corresponents partits. A estos conjunts s’uneixen els dos de l’Escola Infantil (l’aleví i el benjamí) que han entrenat durant tot el curs i han jugat amistosos davant rivals d’altres províncies. L’Escola Infantil tenia esta campanya altres sis monitors.