El membre del club de muntanya CAMA d’Algemesí, rep el Premi en “Escalada en gel i Drytooling”, atorgat per la FEMECV.

CAMA COMUNICACIÓ.-  El 17 de desembre de 2021, la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana, FEMECV, donà el premi en escalada en gel i Drytooling a Jordi Richart Espert com a membre de l’equip de tecnificació de la FEMECV i del Club de muntanya el CAMA d’Algemesí. El jurat va estar format pels equips de tecnificació de les federacions autonòmiques de Madrid, Navarra, Extremadura, Galícia, Aragó i Andalusia.

Aquest guardó s’atorga per una activitat combinada a Gavarnie a la qual va fer una aproximació amb esquis des de la Vall de Bujaruelo fent el primer bivac, sempre acompanyat per Edu Solica.

A l’endemà van anar a la paret amb esquis, després van fer una combinada entre Via Especialistes de 205m V/5 i Tic Toc, rapelaren per la Mitológico, agafant els esquis i tornant per fer un altre bivac.

Al dia següent tornaren a les cascades de gel i escalaren la via Charli Dumbo de 160m V/5+ i ja decidiren tornar cap a Bujaruelo esquiant.

Jordi agraeix el reconeixement a la FEMECV, al club de Muntanya CAMA d’Algemesí, a l’equip de Tecnificació i al seu company Edu Solica, sense el qual açò no haguera estat possible.

En finalitzar l’acte tornà a Benasc per continuar en la seua formació com a tècnic esportiu d’alta muntanya. Hui en dia desenvolupa el seu treball de compromís i estima a la muntanya en l’estació d’esquí de Formigal, formant part de l’equip de rescat y SOS. A l’estiu el podem trobar en Biescas en l’empresa Fangaloka oferint varies modalitats d’activitats de muntanya.