jornada portes obertes col·legi santa ana algemesi la veu d'algemesiEl Col·legi Santa Ana, amb més de cent anys de presència a Algemesí, celebrarà la Jornada de Portes Obertes el proper dissabte dia 4 de Març.
La Jornada de Portes obertes té com a objectiu donar a conéixer a les famílies interessades tot allò relacionat amb els estudis, l’educació i el funcionament del Col·legi, les instal·lacions, les activitats, els projectes d’innovació…
La Jornada començarà a les 10.30 hores amb una benvinguda i una presentació general del Col·legi, donant l’oportunitat als pares de plantejar les qüestions i interrogants que consideren convenients. A continuació es realitzarà un recorregut per les instal·lacions del Centre. Al llarg d’aquest recorregut, els assistents més menuts tindran l’oportunitat de realitzar diversos tallers en diferents punts del Col·legi.
Els xiquets que acudisquen a la Jornada amb els seus pares podran quedar-se en el Pavelló d’Infantil, on estaran atesos pels professors del Col·legi.