ceip cervantes algemesi fotoagencia valencia fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíEl pròxim diumenge11 de març, a partir de les 10:30h, el CEIP Cervantes celebrarà la Jornada de Portes Obertes, organitzada per l’AMPA, sota el lema “Vine i creix amb nosaltres”.
En esta jornada de portes obertes el professorat i l’AMPA, a més de mostrar les instal·lacions del centre i el seu programa educatiu, volen donar a conéixer el compromís amb l’educació en valors del col·legi.
Una educació que a banda d’oferir una gran qualitat en l’ensenyament i l’aprenentatge de matèries, també se centra en formar una ciutadania responsable amb sòlids fonaments en l’àmbit moral i el civisme, potenciant una cultura de convivència i un comportament basat en el respecte als altres, la inclusió, la solidaritat i la democràcia. Per això el lema “Vine i creix amb nosaltres” va dirigit a les mares i pares que busquen un centre on les seues filles i fills puguen créixer acadèmicament i també personalment.
La jornada començarà a les 10:30h amb activitats lúdiques i culturals. Hi haurà animació lectora de la mà dels escriptors locals Fina Girbés i Enric Lluch, pinta cares, tallers de treballs manuals, exposició de l’AMPA amb totes les activitats que fan i regals didàctics.
Respecte als serveis i instal·lacions del col·legi, cal destacar que ha sigut el centre pioner en Algemesí en tindre una aula CIL (Comunicació i llenguatge). A més té 2 línies per curs, gimnàs, camp de futbol de terra, cap de bàsquet i futbet, fos per a salt de llargària, menjador, pati cobert, pati amb jocs adaptats per a infantil, sala d’idiomes, sala de música, biblioteca, i activitats extraescolars.