José Javier Sanchis Bretones, del Partit Popular, ha sigut elegit nou alcalde d’Algemesí amb els vots a favor del PP i Vox. El nou alcalde ha jurat el seu càrrec en el transcurs d’un acte celebrat el dissabte 17 de juny a la sala de plens de l’Ajuntament d’Algemesí.

José Javier Sanchis en el moment del jurament del càrrec d’alcalde d’Algemesí. M.C.

LVA.-  En aquest acte s’ha constituït la legislatura 2023-2027 que estarà formada per 8 regidors del PP, 7 edils del PSOE, 3 regidors de Vox, 2 edils de Més Algemesí i 1 regidor d’Esquerra Unida.

El nou alcalde d’Algemesí ha destacat en el seu discurs d’investidura que “hui comença un futur en el qual cabem tots i que estem invitats a construir. Convide als algemesinencs a establir una unió per a encarar el futur amb optimisme; una coalició en la qual cabem tots, un ajuntament de totes i tots, mai un govern dels uns contra els altres. Hem de fugir dels egos i convertir la política municipal en gestió”.
José Javier Sanchis ha assenyalat que treballarà amb les màximes de “construir i créixer des del diàleg. Responsabilitat, vocació de servei i diàleg seran els tres eixos de treball per als pròxims quatre anys”.
Respecte a les línies de treball, el nou alcalde d’Algemesí aposta per un ajuntament que es preocupe de les persones i atenga els problemes dels ciutadans, l’educació com a motor fonamental de futur, una ciutat amable amb els més menuts, els majors i les persones amb alguna discapacitat.
També ha anunciat José Javier Sanchis un impuls a les polítiques de promoció econòmica i un ajuntament que faça costat al ric i variat teixit associatiu local.