Amb un 100% dels vots, Sanchis assumix la responsabilitat de liderar el partit els pròxims anys.

Populars Algemesí.- Ahir dimarts, 11 de maig, va tindre lloc el Congrés Local del Partit Popular d’Algemesí. La militància va ser cridada a les urnes per a donar el seu suport a l’únic candidat a la presidència dels populars d’Algemesí, el també portaveu del Grup Popular a l’Ajuntament, José Javier Sanchis.

Encara que es tractava d’una candidatura única, el suport va ser unànime, ja que el 89% del cens va acudir a votar i va triar a Sanchis amb un cent per cent dels vots emesos. Al congrés també va acudir el president provincial, Vicent Mompó, qui va mostrar el seu suport al nou president i a l’executiva que l’acompanyarà.

“Vull donar les gràcies a Vicente Ramón García pel treball de tots estos anys i pels èxits recollits, que han portat al Partit Popular d’Algemesí i a la nostra ciutat als nivells més alts, acompanyat del secretari general, Ramón Girbés, i els successius equips de regidors i comités executius. En particular, li done les gràcies per una transició exemplar i per tot el suport mostrat”.

“Des d’este mateix instant enfoquem el rumb amb un objectiu clar: 2023. Continuem liderant una oposició que li marca els temps i li trau els colors al govern més car i ineficaç de la nostra història. Hi ha alternativa al tripartit dels passos de zebra gegants que ens sagna a impostos a canvi de res; una alternativa de govern seriosa, amb idees i ganes de treballar per a gestionar el dia a dia d’esta ciutat”, ha manifestat Sanchis.