jose javier sanchis-pp algemesi-pp comunitat valencina-ajuntament algemesi-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa Veu d'Algemesí-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíDesprés de l’anunci per part de Vicent Ramón García de no tornar a presentar-se a les eleccions locals del pròxim any, José Javier Sanchis va expressar la seua intenció de liderar un PP renovat.

El Partit Popular d’Algemesí va celebrar la passada setmana una reunió executiva, en la qual, en arribar al punt de precs i preguntes i a instàncies d’algun dels assistents, es va tractar sobre la continuïtat al capdavant de la formació de Vicent Ramón García, actual portaveu i alcalde de la localitat entre 2007 i 2015. Així ho ha pogut saber la redacció de La Veu d’Algemesí, que va contactar amb Garcia Mont per a confirmar-ho. El també president de la formació local, va expressar el seu desig de donar pas a gent nova explicant que “malgrat haver guanyat les últimes eleccions per majoria, amb quasi 3.000 vots de diferència sobre el següent partit més votat, i malgrat sentir-se amb força i il·lusió per a seguir avant amb el projecte, és el moment d’afavorir un relleu generacional que reil·lusione als votants”.

García va confessar que la seua intenció era haver-se presentat només per a dos legislatures, i que si ho va fer una tercera va ser per acceptar el consell i la voluntat de l’Executiva Regional, però que en els seus plans ja no estava continuar al front de la formació en les pròximes eleccions de 2019.

Després de les seues explicacions, José Javier Sanchis va anunciar la seua intenció de prendre el relleu i formar una llista que combine joventut i experiència per a retornar a Algemesí l’estabilitat que ha perdut en els últims anys de govern de PSPV i EU. Preguntat per este periòdic, José Javier va afirmar sentir-se recolzat per una àmplia majoria de l’Executiva Local, entre ells de Vicent Ramón García, del secretari general, regidors, afiliats i simpatitzants del partit. A més, va assegurar que es posava a disposició del Comitè Electoral Local per a seguir els passos que marque la direcció regional, ja que, com va afegir, “no és una decisió oficial i qualsevol persona està en el seu dret d’optar a encapçalar la candidatura”. En cas que algú més es presente, el partit celebraria eleccions primàries.

De moment, i a falta de les diferents aprovacions i ratificacions, José Javier Sanchis es perfila com a nou cap de llista del PP d’Algemesí.

  • José Javier Sanchis complirà 26 anys el mes pròxim d’octubre.
  • És regidor de l’ajuntament d’Algemesí des de 2015.
  • President de Noves Generacions del PP local des de 2012.
  • Secretari de Comunicació dels populars d’Algemesí.
  • Secretari de Transparència de Noves Generacions de la Comunitat Valenciana.
  • Actualment està finalitzant els estudis de Magisteri en Educació Primària, especialitzant-se en Pedagogia Terapèutica.