L’equip del Partit Popular es presentarà divendres que ve en la Plaça Major. Carlos Mazón aposta fort per Algemesí i incorpora al candidat local en les llistes a les Corts Valencianes.

LVA.-  Divendres que ve, 28 d’abril a les 19:45 hores, el Partit Popular d’Algemesí celebrarà l’acte de presentació de la seua candidatura a les eleccions municipals. I serà en la plaça Major de la ciutat, on José Javier Sanchis donarà a conéixer a tot el seu equip.

Sanchis ha volgut apostar fort i obrir a tota la ciutadania un acte tan important com és presentar als futurs regidors que pretenen gestionar el dia a dia de la ciutat. És la primera vegada que un partit local realitza un acte polític d’esta envergadura en la via pública.

Així mateix, ha volgut agrair la confiança de Carlos Mazón i Vicent Mompó, en incorporar-lo en la candidatura del PP en les Corts Valencianes en el número 35 per la província de València. “Immensament agraït pel posicionament de la nostra ciutat i la confiança mostrada. Algemesí és un municipi clau per a la província que farà possible el canvi en la Diputació i la Generalitat”.

El candidat a l’alcaldia convida a tota la ciutadania a conéixer un equip preparat i format per a portar també el canvi tan necessari a la nostra ciutat, després de huit anys de desídia, inacció i falses promeses.