josep bermudez-mes algemesiDesprés de dos legislatures en la corporació municipal, el líder del partit que ha exercit d’oposició, primer al PP i ara al PSPV i EU, ha decidit donar pas a gent nova.

Josep Bermúdez, portaveu de Més Algemesí, no liderarà la llista de la formació en les pròximes eleccions municipals que tindran lloc el mes de maig. Així ho va fer saber en l’assemblea que el partit va celebrar dilluns passat. Bermúdez ha al·legat motius personals per a haver pres esta decisió: “No tinc vocació política. Mai he pretés dedicar-me a açò més enllà d’en l’àmbit local”, ha assegurat a este periòdic. “La meua intenció sempre ha sigut treballar pel meu poble, i a això m’he entregat durant estos huit anys. Ara és el moment de donar pas a gent nova i jo em dedicaré a donar classes, que em fa molt feliç”.

Més Algemesí va aconseguir dos regidors en les eleccions de 2011, quan va exercir d’oposició al popular Vicente Ramón García, i va pujar a quatre representants en la corporació en 2015, mantenint el seu caràcter incisiu amb l’equip de govern format per PSPV i EU amb Marta Trenzano al capdavant.