reconeixement empal-algemesi-juan sabater-faense-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesí

Autoritats municipals amb Juan Sabater junt als anteriors guardonats per EMPAL les darreres edicions. MOISÉS CASTELL/Prensa2

El Gerent de FAENSE SA, Juan Sabater va rebre ahir dijous, el V Reconeixement EMPAL a la trajectòria empresarial per més de 50 anys de treball en el sector dels envasos de fusta.


El Museu Valencià de la Festa acollí un dels actes més emotius de l’any, per fer entrega d’un guardó que ja s’ha convertit en un referent municipal, tant a nivell empresarial com a nivell institucional.
250 persones plenaren el Museu, entre ells 17 dels 21 regidors de la corporació, amb l’alcaldessa, Marta Trenzano al capdavant, per retre un merescut homenatge a una persona que no només ha destacat per la seva faceta empresarial, si no com un ciutadà exemplar que ha participat en la vida social, cultural i política d’Algemesí.