021_palau_de_la_presidencia  Banda Simfònica d’Algemesí  laveu d'algemesí L’agrupació local serà l’encarregada d’inaugurar el cicle “Les Bandes al Palau de la Generalitat” i participarà en el Festival de Bandes de Catarroja.
Si setembre és un més musical habitualment, el d’enguany encara ho és molt més. El pròxim diumenge 17, els músics locals tenen dues importants cites. A les 12 del migdia la Banda Simfònica començarà a ritme de pasdoble una cercavila que recorrerà el centre històric de la ciutat de València fins al Palau de la Generalitat i que donarà per inaugurada una sèrie d’actuacions de les bandes valencianes al cor de la ciutat. Ens acompanyarà per a l’ocasió Vicent Cerdà, president de la Confederació espanyola de Societats Musicals, qui desfilarà junt amb la nostra Banda.
A la vesprada, la Banda Simfònica d’Algemesí participarà en el XXX Festival de Bandes organitzat per la Societat Unió Musical de Catarroja. L’acte començarà amb una cercavila en la qual la nostra Banda interpretarà l’elegant pasdoble “Evocación” d’Emilio Cebrián. En arribar a la plaça del Mercat de Catarroja, lloc on es desenvoluparà l’acte, l’agrupació algemesinenca serà la primera a actuar, oferint part del programa que es va poder escoltar al Concert de la Nit del Retorn.