spanish brass societat musical d'algemesí fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

Spanish Brass. LVA

La Banda Simfònica d’Algemesí prepara un concert amb el reconegut quintet de metalls Spanish Brass que tindrà lloc el dissabte 5 de maig a les 19:30 h. al Teatre Municipal. A més, s’han organitzat audicions i master class per als alumnes de l’Escola de Música JMG amb els membres del quintet, una experiència altament enriquidora per als membres de la Societat Musical d’Algemesí.

Dins la seua dinàmica de concerts i amb la col·laboració de l’Ajuntament, l’agrupació algemesinenca prepara un concert amb un dels quintets de metall més dinàmics i consolidats del panorama musical espanyol: Spanish Brass. A l’espectacle, titulat De vents i terra, es podrà escoltar al conegut quintet en solitari en la primera part i acompanyat per la Banda Simfònica d’Algemesí en la segona, interpretant Tell me a Jazz Story de Jean-Claude Naude i Menu pour quatre, una obra composta expressament per a Spanish Brass per José Suñer-Oriola

Però la col·laboració amb el prestigiós grup de cambra no acaba ací. El pròxim divendres 13 d’abril, al Centre Polivalent, els seus membres oferiran una classe magistral als músics de la Banda Simfònica i alumnes de vent metall de l’Escola de Música “José Moreno Gans”, una oportunitat única d’aprendre i treballar mà a mà amb els membres del renombrat quintet que des de la Societat Musical d’Algemesí consideren altament profitosa i enriquidora tant per als músics més avançats com per a aquells alumnes que estan començant en el món de la música.

Al final de la vesprada oferiran un fragment del seu espectacle familiar Brass Brass Brass obert a tots els alumnes de l’Escola JMG, una gran oportunitat d’escoltar a Spanish Brass que de segur és molt motivadora per a tot l’alumnat.

La venda d’entrades per al concert tindrà lloc a les taquilles del Teatre Municipal el dijous 3 de maig de 18 a 20 hores i una hora abans de començar l’espectacle.