santa cecicli algemesi banda josep moreno gans la veu d'algemesiAl concert que se celebrarà el diumenge 4 de desembre es podrà gaudir de les interpretacions dels joves solistes Cristóbal Martínez i Sergi Pacheco.
L’agrupació algemesinenca ja està perfilant el tradicional concert de Santa Cecília que tindrà lloc al Teatre Municipal el diumenge 4 de desembre a les 11:30 hores i amb el que es conclourà el seguit d’activitats organitzades per la Societat Musical amb motiu de la festa de la música.
La peça encarregada d’obrir el concert serà el pasdoble “El motete”, obra que va interpretar la nostra Banda Simfònica fa 30 anys al Certamen Internacional de Bandes “Ciutat de València”, al qual va obtenir el primer premi de la segona secció. A continuació escoltarem dues obres del compositor britànic Vaughan Williams, sent una d’elles el seu concert per a tuba i orquestra que ens interpretarà el tubista Cristóbal Martínez.
La segona part del concert estarà dedicada als compositors russos, on destaquen especialment el concert per a piano nº1 de Prokofiev interpretat per Sergi Pacheco i la “La gran porta de Kiev”, desé moviment de la famosa obra “Quadres d’una exposició” de Mussorgsky, arranjat per a banda per Jordi Girbés.
Les entrades es podran adquirir a la secretaria de la Societat Musical del 28 de novembre al 2 de desembre de 17 a 20 hores i a les taquilles del Teatre una hora abans del concert.