Concert d'hivern Banda Simfònica d’Algemesí prepara un concert dedicat a la música americana la veu d'algemesiEl concert tindrà lloc al Teatre Municipal el pròxim dissabte 11 de febrer a les 19:30 hores i comptarà amb l’actuació de Cristina Llorens, timbal solista de l’Orquestra de Córdoba.
En la primera part del concert escoltarem una selecció d’obres que pretén ser un homenatge a la música llatina. Per començar, Alberto Ferrer, director artístic de l’agrupació, ha escollit dues peces del compositor mexicà Arturo Márquez. Amb laConga del fuegoi el Danzón nº2 estem segurs que els músics algemesinencs faran vibrar el seu públic amb els animats ritmes llatins i caribenys que es barregen en les obres d’un dels compositors contemporanis més coneguts i que ha aconseguit portar la música tradicional mexicana a la sala de concerts. A continuació gaudirem amb el Concert per a Timbals del brasilerNeyRosauro, interpretat per l’algemesinenca Cristina Llorens, Timbal-Percussió solista de l’Orquestra de Córdoba i músic de la Banda d’Algemesí.
En la segona part del concert, els músics de la Banda Simfònica ens interpretaran un repertori compost íntegrament per música nord-americana. LaFirst suite for band d’Alfred Reed serà l’encarregada d’encetar aquesta part, una obra amb moviments contrastants que és una bona representació dels diferents estils musicals que conviuen a l’ampli territori dels Estats Units. Per finalitzar el concert d’una manera apoteòsica, el públic assistent gaudirà de l’obra Godzillaeats Las Vegas d’Eric Whitacre, una peça musical plena d’efectes especials i sorpreses que preparen amb molta il·lusió els músics de la Banda Simfònica d’Algemesí i que de segur deixarà sorpresos als assistents.
Les entrades es podran adquirir del 6 al 10 de febrer a la Secretaria de la Societat Musical en horari de 17 a 20 hores i una hora abans del Concert a les Taquilles del Teatre. El preu és de 3 € (1,5 € per als socis de la Societat Musical).