La Biblioteca Pública Municipal d’Algemesí ha actualitzat la seua pàgina web amb l’objectiu d’oferir un millor servei i experiència als usuaris.

web biblioteca algemesiLVA.-  D’aquesta manera se suma a la iniciativa de la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura, a través de la Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària del Ministeri de Cultura i Esport en una nova eina d’ús lliure per a facilitar la presència en Internet de les biblioteques públiques.

Amb això, es pretén adaptar tota la informació d’interés a un format molt més actualitzat, segur, còmode, intuïtiu i modern. En aquesta pàgina web es pot consultar tot el catàleg disponible, així com els documents digitalitzats disponibles en el Fons Local, i altres activitats d’interés llançades per la Biblioteca com a exposicions, presentacions de llibres, foment de la lectura, arxiu de la Covid-19, etc.

Actualment la BPM d’Algemesí compta amb un catàleg de més de 51.500 obres disponibles (audiovisuals i impreses), servei e-Biblio i alta presència en les xarxes socials a través del seu perfil d’Instagram i el perfil de Facebook de l’Ajuntament, tot això per a un total de quasi 13.000 usuaris amb carnet de lector i quasi 100.000 visites en l’últim any, convertint-se així en el major referent cultural de la ciutat.

Tota aquesta informació i molta més pot ser consultada en la següent adreça: https://www.bibliotecaspublicas.es/algemesi